• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Veilig en betrouwbaar
  • WebwinkelKeur

Over ons

In september 2021 is El Bambino opgericht door Riccardo en Claudia Leupen.

Achtergrond
De geboorte van onze zoon Dylano heeft ons geïnspireerd tot het oprichten van onze webshop in babyartikelen, El Bambino. 
In 2020 werd de eerste Lock-down afgekondigd in Nederland vanwege de coronapandemie. Deze lock-down zorgde ervoor dat niet-essentiële fysieke winkels zoals winkels met babyartikelen, gesloten moesten worden. Precies in deze periode hebben wij zelf ervaren hoe fijn het is om toch babyartikelen te kunnen kopen via het internet. 

Webwinkels zijn essentieel
Onze zoon werd geboren met een hartafwijking, een afwijking die pas enkele dagen na zijn geboorte werd ontdekt. Direct na het ontdekken van de hartafwijking is hij met spoed verplaatst naar het Sophia kinderziekenhuis in Rotterdam. Dylano kwam terecht op het intensive care voor kinderen en moest zo snel mogelijk geopereerd worden.

Het onverwachte ziekenhuisavontuur zorgde voor een tekort aan babykleertjes. Uiteraard hadden we verschillende babykleertjes meegenomen in de vluchtkoffer, maar de juiste maat was toen nog onbekend. Er volgde een grote uitdaging door sluiting van fysieke babywinkels in Nederland en de toen geldende avondklok. Er bleef één mogelijkheid over: online winkelen. Het oprichten van de webshop El Bambino komt voort uit deze ervaring. Een webwinkel is essentieel en dat hebben wij als geen ander ervaren.

El Bambino
El Bambino staat voor kwalitatieve goede producten voor de allerkleinsten. Het assortiment bestaat uit babyproducten voor jongens en meisjes. Het zijn producten waarvan wijzelf hebben ervaren dat deze erg handig zijn om te gebruiken.